Lysande Gul

med passion för det goda

fredag 29 mars 2013

Good Friday with even better chocolate chip pancakes!

›
I used: 1 egg 1/2 cup flour 2 teaspoons baking powder 2 teaspoons vanilla sugar 1 tablespoon sugar about 1/2 cup milk s...

Risotto with fried halloumi and asparagus

›
Make a basic risotto with white wine and parmesan and possibly mushrooms. Cut the halloumi into thin slices and fry until golde...

Lotta's brussel sprouts with parmesan

›
Wash brussel sprouts and remove any bad parts. Now cut the sprouts in half and put them on an olive-oiled baking sheet. Add some black pe...
onsdag 6 februari 2013

Radicchio-sallad med parmesan och bacon

›
Radicchio eller rödsallad är lite starkare i smaken än sallad men mjukare än rödkål. Skär radicchion och lägg på serveringsfat. St...
tisdag 5 februari 2013

Magisk kladdkaka med mint och fazers blå

›
Tycker du om Pätkis? Choklad? Fazers blå? Mint? Då är det här the cake to bake!  Det här är en av mina absoluta favoritkakor. Den tar inte ...
lördag 19 januari 2013

Stekt banan och glass

›
Den här klassikern har hållit oss nöjda i åratal. En lättlagad och god efterrätt som lämnar dig mätt och belåten! Bananerna...

Lysande gul fiskgryta

›
Vår favoritgryta, med bland saffran, räkor, musslor och fisk. Ska ätas med ris och aioli. En festlig rätt som får smaklökarna att dansa! ...
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Unknown
Visa hela min profil
Använder Blogger.